Moja košarica 0
Če želite izboljšati svoje spolno življenje, naročite zdravilo Levitra Generična!

Če želite izboljšati svoje spolno življenje, naročite zdravilo Levitra Generična!

Iščete visokokakovostne tablete za moč? Preberite več o Levitri Genericni - pripravku z vardenafilom, ki je močna učinkovina originalnega izdelka Levitra.

Učinek, ki ga zagotavlja zdravilo Levitra Generična , je enak učinku originalnih tablet Levitra za potenco. Močna okrepitev nastopi v 25-30 minutah po zaužitju zdravila za potenco. Dosežena erekcija lahko traja od 8 do 12 ur. Pod pogoji, da je vaše zdravje dovolj trdno za takšno dejavnost, se bo spolna zmogljivost opazno povečala. Aktivna sestavina Vardenafil je znana kot precej združljiva. Neodvisne medicinske študije so dokazale, da se neželeni učinki pojavljajo redko in brez resnih posledic.

Aktivna sestavina: Vardenafil

45.16 47.42

Na zalogi

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€
Opisi

Levitra Generična: splošne informacije

Zdravilo Levitra Generična je na voljo za nakup v obliki tablet s koncentracijo 20 mg aktivne sestavine. To je največji odmerek, ki ga ne smete preseči. Če potrebujete manj, lahko tableto preprosto razdelite ali jo razčetverite.

Čas, potreben za začetek delovanja zdravila Levitra, je približno 25-60 minut. Zato vzemite tableto eno uro pred spolno aktivnostjo. Spolna zmogljivost bo trajala dlje časa - od 8 do 12 ur.

Splošni učinek

Upoštevajte, da tako generična kot originalna različica zdravila Levitra vsebujeta podobno učinkovino. Zato ni presenetljivo, da zdravilo Levitra Generična zagotavlja enak učinek kot originalna blagovna znamka. Učinkovitost zagotavlja vardenafil, zaviralec PDE-5, ki zagotavlja dolgo erekcijo in zaustavlja njeno razgradnjo.

Kontraindikacije

Če so našteti predpogoji za vas smiselni, ne jemljite zdravila Levitra:

 • Jemljete druge sredstva za povečanje moči;
 • Jemljete zdravila, ki so kontraindicirana za zdravilo Levitra;
 • Imate bolezni srca in ožilja, nizek krvni tlak ali druge zdravstvene težave, ki so lahko nevarne za vaše zdravje.

Možni neželeni učinki

Tako kot druga zdravila ima lahko tudi zdravilo Levitra Generična neželene učinke, čeprav so generiki na splošno precej združljivi izdelki. Neželeni učinki se pojavijo v primeru velike občutljivosti organizma na aktivno sestavino. Na srečo večina neželenih učinkov ni nevarnih in v kratkem času minejo sami od sebe. Če opazite dolgotrajen neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom.

Splošni neželeni učinki so:

 • Glavobol;
 • Rdečica na obrazu;
 • Togost nosu;
 • Prebavne motnje.

Če za zdravljenje jemljete tablete z donorji N.O. ali tablete, ki vsebujejo nitrate, se morate vzdržati jemanja zdravila Levitra, dokler ne končate glavnega zdravljenja.

Medsebojno delovanje z različnimi encimi lahko povzroči določene neželene posledice. Možno je tudi medsebojno delovanje z nekaterim sadjem (kot je grenivka) ali hrano (z visoko vsebnostjo maščob).

Najbolj razširjen neželeni učinek zdravila Levitra Generična je rahel glavobol. Vendar bolniki zdravilo Levitra večinoma zelo dobro prenašajo in v 99 % dosežejo želeni učinek. Neželeni učinki, tudi če se pojavijo, so kratkotrajni.

Pomembno je, da so učinki generičnega izdelka podobni originalnemu zdravilu Levitra.

Levitra Generična Pričevanja

 • FM
  Franko M.
  Preverjen pregled

  Ta izdelek je odličen. Deluje dobro zame!

 • E
  Erik.
  Preverjen pregled

  Wow..... so poskusili veliko izdelkov, kot je ta. Včasih je lahko ena sestavina, ki je drugi nimajo. Ta tabletka vsebuje udarec. Ne boste razočarani !

 • Ž
  Žan.
  Preverjen pregled

  Ni bilo ničesar, kar bi vam ne bilo všeč ! Samo potrebujem več moči.