Moja košarica 0
Še danes se znebite težav z alopecijo! Naročite zdravilo Propecia na spletu!

Še danes se znebite težav z alopecijo! Naročite zdravilo Propecia na spletu!

Alopecija je ena tistih bolezni, ki na splošno niso nevarne za vaše zdravje. Ne vpliva na vaše fizično stanje, močno pa vpliva na vaše psihično stanje. Človek, ki je odkril prve znake alopecije, začne uporabljati različne pripravke za preprečevanje izpadanja las - od šampona do zdravil. Pogosto to ne pomaga, vendar za ta sredstva porabi velike vsote denarja.

S pojavom zdravila Propecia na trgu lahko vse skrbi izginejo. Obnovitev las je zdaj enostavna, kot še nikoli prej. Vse, kar potrebujete, je, da v naši spletni lekarni naročite zdravilo Propecia.

Aktivna sestavina: Finasteride

37.99 39.89

Na zalogi

 • Dostava 4-9 dni
 • Načini plačila
Brezplačna dostava za naročila nad 200.00€
Opisi

Zakaj pride do izpadanja las?

Zaradi preobilice moškega hormona dihidrotestosterona v telesu pride do izpadanja las. Kopičenje tega hormona v telesu vpliva na mešiček. Zato lasje odmrejo in prenehajo rasti.

Propecia je zanesljivo zdravilo za moške za zdravljenje izpadanja las. Posebni fermenti zdravila ustavijo alopecijo in spodbujajo rast novih las.

Zdravilo Propecia deluje!

Zdravilo Propecia vsebuje Finasterid. To je aktivna sestavina, ki preprečuje množično izpadanje las in aktivira njihovo rast takoj po prvem jemanju.

Cilj tablet Finasterida je zmanjšati raven dihidrotestosterona v človeškem telesu. Uporablja se tudi za zdravljenje drugih bolezni, zato se morate pred jemanjem zdravila posvetovati z zdravnikom o možnih interakcijah.

Opozorilo! Zdravilo Propecia se uporablja za zdravljenje androgenega izpadanja las, ker imajo druge vrste alopecije drugačno naravo in zahtevajo posebno zdravljenje.

Obnova las s pomočjo zdravila Propecia traja nekaj časa. Ocenjeni čas rasti las je 1 cm na mesec. Priporočljivo je, da zdravilo Propecia jemljete najmanj 3 mesece, če želite doseči odlične rezultate.

Kako učinkovita je Propecia?

Tudi po tem, ko ste dosegli želeni učinek, morate nadaljevati z jemanjem zdravila Propecia, da zagotovite pozitivne rezultate. Če vaše telo še naprej proizvaja veliko količino dihidrotestosterona, vam lahko zdravnik predpiše redno jemanje pripravka. Ne skrbite - zdravilo je popolnoma varno. Proizvajalci zdravila predvidevajo redno zdravljenje z zdravilom Propecia. Zdravilo ne bo imelo nobenega negativnega učinka na vaš organizem.

Zdravilo Propecia praviloma daje zelo dobre rezultate. Zagotavlja obnovo las na vrhu glave in obrvi, ki sta problematični področji.

Katere so kontraindikacije za uporabo zdravila Propecia?

Pripravek je varen za moško telo. Praktično ni omejitev za uporabo zdravila Propecia.

Hkrati pa obstajajo stroge kontraindikacije za uporabo zdravila pri ženskah. Ženske ne smejo nikoli jemati zdravila Propecia. Pripravek ni namenjen zdravljenju izpadanja las pri ženskah. Zdravilo ne bo pomagalo pri zdravljenju izpadanja las, temveč bo povzročilo težave s plodnostjo ali s porodom, če je ženska noseča.

Neželeni učinki zdravila Propecia

Varnost zdravila Propecia dokazujejo številne medicinske študije. Odstotek ljudi, pri katerih so se pojavili neželeni učinki zaradi jemanja zdravila, je blizu nič. Tudi če se pojavijo nekateri neželeni učinki, so zanemarljivi in za bolnika niso nevarni. Zato je ta pripravek tako priljubljen in v prednosti.

Kljub temu vas moramo opozoriti na možne neželene učinke. Ti so:

 • Zmanjšanje spolne želje;
 • Zmanjšana količina sperme;
 • Težave z erekcijo.

Ali je mogoče kupiti Propecia na spletu brez recepta? Kako varen je spletni nakup zdravila Propecia?

Zdravilo Propecia lahko naročite prek spleta v naši lekarni. Zagotavljamo vam, da vam bomo v kratkem času dostavili izvirni izdelek. Pripravek lahko kupite brez recepta. Pred uporabo zdravila natančno preberite navodilo. Če ste po uporabi zdravila opazili le en neželeni učinek, pokličite svojega zdravnika.

Številne spletne lekarne prodajajo zdravilo Finasterid v Evropi brez recepta. Če kupujete zdravilo Finasterid poceni, bodite previdni pri izbiri dobavitelja. Izpadanje las ni resna težava, vendar mora biti njegovo zdravljenje pod nadzorom strokovnjaka.

Propecia Generični Pričevanja

 • B
  Branko
  Preverjen pregled

  To sem uporabljal že nekaj mesecev. Po 60 dneh sem začel opažati majhne rezultate, po 90 dneh boljše rezultate in od takrat konstantno rast. Pred tem nisem poskusil nobenih drugih dodatkov za lase, zato ga nimam s čim primerjati, vendar mi vsekakor ustreza, zato ni treba poskusiti ničesar drugega.

 • L
  Leo.
  Preverjen pregled

  Težko je verjeti, vendar je dejansko ustavil izpadanje las 100% v enem mesecu. Če ste redčenje, dobili to je treba čim prej.

 • M
  Matej.
  Preverjen pregled

  Zelo sem srečen!!! Ta izdelek je s svojo čarobno formulo obnovil moje lase! Imam lase na mestih, za katera prej nisem nikoli vedel, da jih imam! Kot je moje čelo! In moj kazalec! (samo levi)